email
 

 

Over ons

Even voorstellen
Hi, leuk dat je mijn website bezoekt. Ik ben Marlèna en ik geef veganistisch biologische kookworkshops. Ongeveer 20 jaar geleden ben ik vegetariër geworden. Rond 1999 de overstap gemaakt naar het veganisme omdat ik vond dat ik nog meer kon doen. 18 jaar geleden waren er nauwelijks gerechten voor vegetariërs. In voornamelijk Westerse restaurants werd steevast een bord sla voorgeschoteld. Gelukkig is dat nu verbeterd. Echter nog niet voor veganisten, tenzij je naar de Verre Oosterse keuken uitwijkt. Daar slaag je altijd!
 
Veganistische kookworkshops
Voor vegetariërs is er voldoende aanbod om kookworkshops te volgen, minder voor veganisten. Ik kwam in 2007 op het idee om veganistische kookworkshops met een Verre Oosters tintje te geven. Mijn workshop richt zich niet alleen op veganisten en vegetariërs maar ook op de mensen die eens wat anders willen. Of een dag in de week geen vlees -en of vis willen eten.
 
We leven in een drukke wereld en soms schiet gezond eten er bij in. Als je 's avonds laat thuis komt en geen zin of puf hebt om te gaan koken kan mijn workshop uitkomst bieden. Ik wil je leren om snel een verrukkelijke en gezonde maaltijd met verse groenten te bereiden. Zodat je toch je dagelijkse vitaminen en mineralen binnen krijgt.
 
Cooking with Heart and Soul
Heerlijk eten en koken is mijn passie en de wereld is mijn keuken waarbij mijn culturele achtergrond Moluks en Indiaas als accenten terug komen in mijn workshops. Je laten kennis maken met de geweldige smaken, ingrediënten, specerijen en kruiden van prachtige Moeder Natuur.
 
a Taste from Heaven! 
Smaken die je tong strelen en niet alleen door de hete pepers. Eten in harmonie met de natuur en met enorm veel bewondering voor de dieren en de planten wereld.
 
It's not Magic, everybody can learn it!
Durf je het aan? Mocht je na dit gelezen te hebben nog vragen hebben of geïnteresseerd zijn in deelname kun je mailen of bellen.

Be Happy, Healthy & Beautiful! 
Tot ziens bij een van de workshops!


Heavenly greetings,
 
Marlèna PitamberSingh-Sihasale 

 
© 2008 Heavenly Food • ContactAlgemene voorwaarden